Määräaikainen / Varkaus

Puoliperävaununkuljettaja

Hae tähän työpaikkaan

Pantherline Oy tarjoaa kuljetuspalvelut koko Suomessa. Pantherline Oy:n verkosto palvelee yrityksiä ja verkkokauppoja, jotka haluavat käyttää asiantuntijoidensa resurssit liiketoiminnan kasvattamiseen antaen kuljetukset osaaviin käsiin.

Nyt etsimme Varkauteen puoliperävaununkuljettajaa kappaletavarakuljetusten runkoajoon.

Työparin kanssa on tarkoituksena hoitaa ajot vuoroviikoin Varkaus-Hki-Varkaus ja Varkaus-Joensuu-Varkaus. Työ on siis pääsääntöisesti runkoliikennettä, eikä lähtökohtaisesti sisällä autossa yöpymistä. Kappaletavaran ADR katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen. Yhdistelmä- tai HCT-valmius oltava.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja kesto aluksi määräaikainen, mutta tähdäten vakituiseen työsuhteeseen. Työaika 80 h/2 vkoa. Palkkaus kuljetusalan TES:n ja kuljetettavan ajoneuvon mukaan.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Pantherline Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde alkaa aluksi HR Mentor Oy:n kautta.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Puoliperävaununkuljettaja, Määräaikainen
  • HR Mentor Oy, Varkaus
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • BECE-kortti
  • Voimassa oleva ammattipätevyyslupa

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Varkaus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!