Purchasing Engineer

 

Haluaisitko päästä betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittamisen maailman markkinajohtajan riveihin työskentelemään mielenkiintoisissa ja kansainvälisissä projekteissa? Nyt sinulla on siihen tilaisuus, sillä haemme ostotiimiimme Akaan Toijalaan

 

PURCHASING ENGINEER

 

Tehtäväsi on teräsrakenteiden, komponenttien sekä alihankintatyön ostaminen asiakasprojekteihin haluttuun toimitusaikaan, sekä kustannus- ja laatutasoon.  Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden osastojen kanssa ja osallistut aktiivisesti toimittajasuhteiden kehittämiseen. Huolehdit tilauksista ja aikatauluista ja varmistat yhteistyökumppaneiden kapasiteetin. Olet mukana sopimusneuvotteluissa ja auditoit toimittajia.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen tai kaupallinen koulutus ja aito kiinnostus hankintatoimeen. Olet toimintaotteeltasi oma-aloitteinen, täsmällinen ja järjestelmällinen. Tulet toimeen sujuvasti englannin kielellä ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Eduksi katsotaan kokemus teollisuuden hankintatoimesta ja vahva halu ammatilliseen kehittymiseen.

 

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta tai Hämeenlinnasta. Työtehtävässä on mahdollisuus myös hybridimalliin.

 

Elematicilla sinulle tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • Pääset osaksi rentoa ja toisia tukevaa työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä ryhmähenki
  • Laajan terveysvakuutuksen työterveyspalveluiden lisäksi
  • Elematicilla panostetaan osaamisen kehittymiseen ja haluamme myös tukea kasvuasi talon sisällä vaativampiin rooleihin
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

 

Tervetuloa osaksi kansainvälistä toimintaa sekä vahvaa ja ammattitaitoista tiimiä!” –Juha Rossi, Purchasing Manager. Ota rohkeasti yhteyttä tulevaan esimieheesi ja kysy tehtävästä lisää soittamalla numeroon: 044 3436 898.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi sivujen kautta 31.5.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy

Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksen pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksista sijaitsee Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yritys on perustettu vuonna 1959 ja työllistää noin 350 henkilöä

Sijainti: Akaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!