Purkutyöntekijä Jyväskylään

Etsimme asiakkaallemme

PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ

Purkutyömaille Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelle. 

Kohteita ovat erilaiset saneeraus- ja kokonaispurkukohteet aina omakotitaloista kerrostaloihin ja teollisuuslaitoksiin.

Työtehtävät ovat monipuolisia, aina avustavista tehtävistä vaativimpiin purkutöihin. Niitä voivat olla muun muassa:

  • kantaminen
  • raivaaminen
  • piikkaus
  • timanttisahaus- ja poraus
  • muut käsin ja konein tehtävät purkutyöt.

Toivomme hakijalta likaa ja raskasta työtä pelkäämätönta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta ja riuskaa työotetta. Myös aikaisempi kokemus purku- ja rakennustöistä on eduksi. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan! Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön edellytys työmaalle pääsemiseksi. Tarvittaessa työturvallisuuskortti on mahdollista hankkia SOL Henkilöstöpalvelut Oyn kautta.

Työkohteet sijaitsevat Jyväskylässä ja sen ympäristössä. Työmaat eivät ole aina julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten oman auton käyttö mahdollistaa töiden vastaanottamisen laajemmalta alueelta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät asiakkaan tarpeen ja työmaiden etenemisen mukaan. Keikkojen pituudet vaihtelevat päivistä jopa kuukausiin. Työssä suoriutuminen otetaan huomioon ja hyville työntekijöille töitä voi olla tarjolla pidempäänkin.

Palkkauksessa noudatamme aina asiakasyrityksemme työehtosopimusta.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja arkisin 9-15 Eemeli Saastamoinen, 040 674 9590 / eemeli.saastamoinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö / Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Jyväskylä

Logo

Purkutyöntekijä Jyväskylään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!