Purkutyöntekijä

Purkava Oy toteuttaa laadukkaita purkutöitä Lounais-Suomen alueella. Palvelemme niin kotitalouksia kuin yrityksiä, ja kokeneet ammattilaisemme toteuttavat myös asbestityöt turvallisesti ja ammattitaidolla alusta loppuun. Palveluksessamme on yli 15 purkualan ammattilaista - Oletko sinä seuraava? Lisätietoa meistä voit vilkaista sivuiltamme https://www.purkava.fi/.

Kurkkaa myös työntekijämme kertomus meillä työskentelystä: Purkava: Työntekijätarina

 

Tehtävänkuvaus

Purkava Oy:n liiketoiminnan kasvaessa haemme tulevaisuuden luottopakkeja monipuolisiin purkutehtäviin. Etsimme henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita pitkästä työurasta ja haluavat kehittyä purkualan ammattilaisena. Työsuhde on alkuun 6 kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen sopivat henkilöt vakinaistetaan ja jatkokoulutetaan asiakasyritykseen. Työaika on pääsääntöisesti päivittäin 7:00-15:30. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtehtävät sijaitsevat Turun talousalueella.

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilöt ovat purkualasta kiinnostuneita reippaita ja oppimisintoisia puurtajia, jotka eivät kaihda fyysisesti raskasta työtä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta purkutöistä tai rakennusalan eri työtehtävistä. Voit kuitenkin olla myös täysin tuore alalle tulija mikäli asenteesi on kohdallaan, ja haluat työskennellä rakennusalan tehtävissä. B-ajokortti katsotaan plussaksi, mutta ei ole välttämätön. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset purkutyöt niin linjasaneerauskohteissa, liiketiloissa kuin asuinrakennuksissakin. Työ pitää sisällään niin fyysisesti raskaita-, kuin tarkkuutta vaativia tehtäviä. Töissä käytetään laajaa kirjoa erilaisia työkaluja. Perehdytys on järjestetty hyvin, ja pääset alkutaipaleella useamman eri ammattilaisen matkaan. Vakinaistumisen myötä sinulle järjestetään myös asbestikoulutus (oppisopimus).

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme pitkäaikaisen työn rennossa ja ammattimaisessa työyhteisössä, jossa panostetaan sinun kasvuun. Saat ympärilläsi joukon ammattilaisia kollegoita, ja tiimin jatkuvan tuen.  Työsuhteen alussa saat vähintään 12,43€/h palkan, (Talonrakennusalan TES), ja aikaisempi kokemuksesi huomioidaan (palkkatoive). Palkkakehitys on kannustava.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund / Contio henkilöstöpalvelut.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:

Purkava Oy

Sijainti: Niemeläntie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!