Purkutyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Kouvolaan

 

PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ SANEERAUSKOHTEISIIN

 

Työnkuvaan kuuluvat vahinkosaneerauskohteiden monipuoliset purkutyöt säästettäviä osuuksia kunnioittaen. Myös avustavia kirvesmiehen tehtäviä voi olla osana työnkuvaa, joten rakennusalan koulutus/kokemus katsotaan ehdottomasti eduksesi. Tehtävässä menestyy omatoiminen työntekijä, joka nauttii fyysisestä työstä. Hyvän fyysisen kunnon lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja reippautta.

 

Saneerauskohteet sijaitsevat laajasti Kouvolan alueella ja vaihtuvat, kun työ edellisessä saadaan valmiiksi. Pienemmissä kohteissa työskennellään yksin, mutta yleensä kuitenkin pienessä ryhmässä. Työn monipuolisuuden vuoksi sopeutuvaisuus muuttuviin tilanteisiin on tärkeää.

 

Liikkuvan työn vuoksi hakijalla tulee olla B-ajokortti. Asiakasyrityksemme tarjoaa työauton liikkumista ja työkalut purkamista varten. Työhönottopiste sijaitsee Kouvolan Teholassa. Muita vaatimuksia ovat voimassa olevat työ- ja tulityökortit sekä suomen kielen taito.

 

Työaika on noin klo 7.30-15.30. Poikkeustapauksissa myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia erikseen sovittaessa. Purkutöitä on tarjolla eripituisiksi määräajoiksi kohteen laajuudesta riippuen. Projektiluontoisuuden takia työkohteet ovat tiedossa yleensä varsin lyhyellä varoitusajalla, ja tilanteesi mukaan päätät, lähdetkö projektiin mukaan. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen: kokemuksesta riippuen n. 13-15 €/h.

 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaa oheisen linkin kautta. Mukaan liitetty CV auttaa meitä tunnistamaan potentiaalisi entistä paremmin. Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme käsittele erikseen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen määräaikainen

Tarjoamme

  • Laadukkaat työvaatteet
  • Laadukkaat työvälineet

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: 45200 Kouvola

Logo

Purkutyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!