Purkutyöntekijöitä Ahosen Palvelut Oy:lle Jyväskylään

Etsimme Ahosen Palvelut Oy:lle

PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ

kerrostalon saneerauskohteille Jyväskylään

Työtehtäviä voivat olla muun muassa 

  • kantaminen
  • raivaaminen
  • piikkaus
  • timanttisahaus- ja poraus
  • muut käsin ja konein tehtävät purkutyöt.

Työkohteet sijaitsevat Jyväskylän keskustan alueella. Kyseessä on rakennusalan työ, joten voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön työmaalle pääsemiseksi. Toivomme hakijalta hyvää asennetta, fyysistä kuntoa, aikaisempaa kokemusta purkutöistä. Myös muu kokemus rakennusalalta on hyödyksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan!

Työt alkavat lokakuun alussa ja kestävät arviolta vuoden loppuun. Työssä suoriutuminen otetaan huomioon ja hyville työntekijöille töitä voi olla tarjolla pidempäänkin.

Palkkauksessa noudatamme rakennusalan työehtosopimusta.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0408328476
Sähköposti: kimmo.jakosuo@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!