Putkiasentaja, Lehto Asunnot Oy, Pk-seutu

Haluatko kehittää osaamistasi putkiasentajana? Hyppää Lehdon urapolulle jo tänään!
Haemme nyt ammattitaitoista putkiasentajaa tai -asentajaparia urakkaluontoiseen työhön asuntorakentamisen uudiskohteiden pariin. Kohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. Olethan monitaitoinen ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut ammattilainen. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lehdolla pääset konkreettisesti kokemaan ja oppimaan, kuinka uusilla rakentamisen innovaatioilla voidaan yhdessä perinteisten toimintatapojen kanssa tehostaa rakennustuotantoa. Lehto Asunnot Oy on yksi merkittävimmistä asuntorakentajista Suomessa, laajan projektikantamme ansiosta pystymme tarjoamaan monipuolisen työkentän ja haastavampia kohteita osaamisesi karttuessa.

Asentajatiimimme on nuorekas ja asentajat työskentelevät meillä useimmiten pareittain. Meillä on hyvä henki asentajien ja työnjohdon kesken ja autamme toisiamme selviytymään työn haasteista.

Työssä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa ja laadulliseen työnjälkeen keskittyvää työskentelytyyliä, putkiasentajakoulutusta ja vähintään parin vuoden kokemusta asuntorakentamisen työkohteista. Sujuva suomen kielen taito on välttämätön. Työturvallisuus- ja tulityökortti sekä hitsaus- ja juotostaito katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Onhan sinulla:
- putkiasentajan koulutus
- muutaman vuoden työkokemus mielellään asuntorakentamisen uudiskohteista
- kyky itsenäiseen työskentelyyn, kokemus urakkaluotoisesta työstä on etu
- tulityökortti sekä hitsaus- ja juotostaito katsotaan eduksi
- hyvät tiimityöskentelytaidot

Tarjoamme valitulle osaajalle urakkatyömahdollisuuden ja ison yhtiön kattavat työsuhde-edut, joista voit lukea lisää tästä. Lisäksi pääset nauttimaan hyvästä tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja tekemisen meiningistä!

Lisätiedot ja hakuohjeet:
Hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomakkeemme oheisen linkin kautta 29.10.2021 mennessä. Jos kaipaat lisätietoja, otathan yhteyttä suoraan LVI-projektipäällikkö Tero Nätynkiin, p. 050 306 6032 tai tero.natynki@lehto.fi. Ethän kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 306 6032
Sähköposti: tero.natynki@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!