Putkiasentaja Pääkaupunkiseudulle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Helsinki
Määräaikainen, kokoaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme asiakasyrityksellemme putkiasentajaa Pääkaupunkiseudulle.

Etsimme kokenutta putkiasentajaa lyhyt- ja pitkäaikaisiin projekteihin. Odotamme hakijalta usean vuoden kokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Hitsaustaito ja juottotaito on tällä työmaalla ehdoton edellytys. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja työt kestävät arviolta 3-6 kuukautta.

 

Odotamme sinulta:

- Hitsaus- ja juottotaitoa

- Luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

- Talotekniikan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä

- Suomenkielen taitoa, jotta kommunikointi työnjohdon kanssa sujuu luontevasti.

- Voimassa olevaa työturvallisuus- sekä tulityökorttia

 

Tarjoamme sinulle:

- Työterveyshuollon

- Smartum-liikuntaedun

 

Asiakasyrityksillämme on tarjota toimeksiantoja monipuolisesti Pääkaupunkiseudun alueella saneeraus- sekä uudiskohteissa. 

 

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi tarkemmin täyttämällä hakulomakkeemme, joka avautuu linkistä (työilmoituksen kotiosoite, "Hae tähän työpaikkaan")  Lisätietoja antavat Sol Henkilöstöasiantuntijat Anna Wilén, anna.wilen@sol.fi tai Elisa Seppälä, elisa.seppala@sol.fi

 

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hitsaus
  • Juottotaito
  • Suomen kieli

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Putkiasentaja Pääkaupunkiseudulle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!