Putkiasentaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme ammattitaitoista putkiasentajaa Turkuun. Työn alustava kesto on 6 kk, jonka jälkeen hyvällä tyypillä mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessä. Työaika on arkisin 7-15.30. Kohteet ovat monipuolisia (uudiskohteita ja/ tai huoltotöitä) ja työ on ajoittain liikkuvaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy jo alan työkokemusta, ja olet kehittynyt itsenäiseksi ammattilaiseksi. Reipastahtinen työote tulee sinulta luonnostaan ja viihdyt ajoittain hektisessäkin ympäristössä. Pidät vaihtelevita työkohteissa ja pärjäät työssäsi suomen kielellä. B-ajokortti vaaditaan liikkuvan työn takia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Putkiasentaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!