Putkiasentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme putkiasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviä on tarjolla oman osaamisen mukaan (esim. vesiviemäröintiä ja saneerausta), joten kerro meille omasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Mitä enemmän sinulta löytyy kokemusta, sitä enemmän saat vastuuta.

Asiakkaamme, joka on luotettava ja ammattitaitoinen suomalainen perheyritys, haluaa vakinaistaa hyvän ja luotettavan työntekijän omille kirjoilleen. 

Odotamme sinulta:

- Halua tehdä työsi hyvin sekä reipasta otetta työhön

- Luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

- Talotekniikan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä

- Suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi työnjohdon kanssa sujuu luontevasti.

Tarjoamme sinulle:

- Työterveyshuollon

- Smartum-liikuntaedun

Asiakasyrityksellä on tarjota toimeksiantoja monipuolisesti pääkaupunkiseudun alueella saneeraus- sekä uudiskohteista. Työpäivät voivat alkaa suoraan kohteissa, joiden sijainti vaihtelee tai vaihtoehtoisesti lähtö työtehtäviin voi tapahtua Espoon Friisinmäen toimipisteen kautta.

 

Mikäli kiinnostuit työstä, kerro itsestäsi tarkemmin täyttämällä hakulomakkeemme, joka avautuu linkistä (työilmoituksen kotiosoite, "Hae tähän työpaikkaan").

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen / vakituinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jan.lehtonen@sol.fi
Sijainti: 02600 Espoo

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!