Putkiasentajia ja putkihitsaajia teollisuuteen Pirkanmaalle

Teollisuuden putkiasennusten ja hitsauksen ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Liiketoimintamme kasvun myötä etsimme alkuvuoden aikana uusia cavereita teollisuuden putkiasentajiksi ja -hitsaajiksi Ylöjärven ja Valkeakosken toimipisteisiimme.

Tehtäväsi

Tehtäväsi koostuu pääosin erilaisista teollisuuden projektien ja kunnossapidon edellyttämistä putkistoasennuksista tai -hitsauksista ja huoltotöistä asiakaskohteissamme sekä asennettavien putkistojen esivalmistuksesta Ylöjärven ja Valkeakosken toimipisteissämme.

Asiakaskohteemme ovat monipuoliset; toimit esimerkiksi energia-, metsä- ja paperiteollisuuden sekä kemianteollisuuden asiakkuuksissa Pirkanmaan alueella sekä Caverionin toimipisteissä Ylöjärvellä tai Valkeakoskella. Tehtävänkuvasi muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua Caverionin matkatöihin eri puolella Suomea. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin 7.00-15:30.

Tarjoamme ammattilaisille monipuolisen työympäristön ja -tehtävät, joiden muodostumiseen pääset olennaisesti vaikuttamaan. Etsimme tekijöitä erikseen sekä Ylöjärvelle että Valkeakoskelle – merkitsethän hakemukseesi kumpi paikkakunta sopii sinulle paremmin.

Mitä me tarjoamme sinulle?

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Henri, Antti tai Sanni. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Kokemusta teollisuusputkistojen valmistuksesta ja asennuksesta
  • Tig- ja puikkohitsaustaitoa (hitsauspätevyydet kirkkaalle ja mustalle materiaalille – tarvittaessa mahdollista suorittaa työn aloituksen yhteydessä)
  • Putkisto- ja kannakepiirustusten lukutaitoa
  • Toivomme hakijalta itseohjautuvuutta ja päätöksentekokykyä asennustyössä sekä yhteistyötaitoja tiimisi sekä asiakkaan kanssa
  • Tehtävissä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Tarpeen mukaan ne voidaan suorittaa myös kauttamme työn aloituksen yhteydessä.
  • B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Katsomme eduksesi

  • Tehtävään soveltuva koulutus
  • Painelaitedirektiivin mukaisten putkistojen tuntemus
  • Tehdasprosessien tuntemus

Työn aloitus on joustavasti alkuvuodesta, sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäälikkö Ismo Niemi, p. 0400 329 795 tai ismo.niemi@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 24.3.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Caverion Industria Oy

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Me saamme rakennukset, infran ja teollisuuden toimimaan sopusoinnussa niin, että ne palvelevat ihmisiä. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat noin 15 000 huippuammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta! 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Puhelin: 0400 329 795
Sähköposti: ismo.niemi@caverion.com
Sijainti: Valkeakoski, Ylöjärvi
Logo

Putkiasentajia ja putkihitsaajia teollisuuteen Pirkanmaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!