Puualan tuotantotyöntekijä

Haluaisitko työskennellä tuotantotyöntekijänä puupakkausten parissa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme useita työntekijöitä työskentelemään huippuporukkaan! Työt alkavat heti kun sinulle vain sopii. Työ on määräaikaista, mutta tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen jatkoon.

Tehtävässä pärjäät hyvällä asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla, mutta tietysti aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi.  Mikäli rullanaulain, nippusaha ja muut työkalut pysyvät käsissäsi, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Tarjoamme erinomaisen perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden työskennellä vaihtelevassa tehtävässä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä. Tavoitat minut arkisin 8-16 numerosta 040 6625 291  / Jenna Jaurakkajärvi ja sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406625291
Sijainti: Krouvintie 3, 90400 Oulu

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!