Puuseinäelementtien valmistajia, Lehto Components

Haemme Luohuan tehtaalle tuotannontyöntekijöitä puuseinäelementtien valmistukseen

Lehto Componentsin Luohuan tehtaan tuotantotiloissa valmistetaan puisia seinäelementtejä. Tuotteet rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa. 

Tuotannontyöntekijänä työskentelet seinäelementtien valmistukseen liittyvissä tehtävissä. Tehtävät vaihtelevat osaamisen ja kokemuksen sekä mielenkiinnon mukaan. Toivomme, että olet kiinnostunut työskentelemään linjan eri työvaiheissa. Tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi. Tärkeintä meille kuitenkin on hakijan positiivinen asenne tehdastyötä kohtaan ja into oppia uutta. Sinun ei siis ole välttämätöntä olla valmis alan ammattilainen. Perehdytämme ja opastamme sinut linjan tehtäviin ja työtapoihin. Saat myös osaavan tiimin ja esimiesten tuen. Otamme mielellämme myös opiskelijoita tehtaalle suorittamaan opintoihin liittyviä harjoittelujaksoja (harjoittelu on palkallinen).

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen ja tottunut työskentelemään itsenäisesti. Hallitset omaa ajankäyttöäsi ja osaat tarvittaessa toimia tehokkaasti tiukoissakin tilanteissa. Työntekijässä arvostamme halua ja valmiutta oppia uutta sekä motivaatiota tehdastyöskentelyyn. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön (ma-pe) ja joustavaa asennetta sekä tarvittavaa fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä modernissa tehdastyöympäristössä. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon. 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa alla olevasta linkistä. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerro meille tarkemmin itsestäsi. Liitäthän mukaan CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Mikko Karhumaa p. 040 068 7784 / mikko.karhumaa@lehto.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Sarvisuontien 88, 92450 Luohua
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!