Puutavara yhdistelmäajonevokuljettaja, Kuusamo

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy kuljettaa kappaletavara-, elintarvike- ja puutavaralähetyksiä, ja sen toiminta-alue ulottuu Savon ja Pohjois-Karjalan kautta Kainuuseen ja Koillismaalle asti. Yritys on osa valtakunnallista Kaukokiito-ketjua.
Kantola & Koramo työllistää tällä hetkellä noin 350 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössämme on tekemisen meininki, jota ohjaavat asiakaslähtöisyys ja toiminnan jatkuva parantaminen. Työntekijämme ovat ahkeria, maanläheisiä ihmisiä, joista on mukava työskennellä yhdessä.

Etsitkö vakituistatyötä, jossa pääset oppimaan uutta ja saat työskennellä monipuolisissa tehtävissä mukavien työkavereiden kanssa?

PUUTAVARA YHDISTELMÄAJONEUVOKULJETTAJAKSI KUUSAMOON

Saatat olla etsimämme huipputyyppi, jos:

 • olet asiakaspalveluhenkinen, energinen ja joustava joukkuepelaaja
 • kiinnostunut puutavaran kuljettamisesta ja toiminnan monipuolisesta kehittämisestä
 • suhtaudut asioihin avarakatseisesti ja olet innostunut oppimaan uutta
 • sinulla on BECE-ajokortti ja ammattipätevyyskortti
 • olet reipas, itseohjautuva ja teet työtä tosissaan mutta et totisena

Sinusta

Tehtävässä edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen). Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on oikea asenne. Työskentelyotteesi on reipas, huolellinen ja itseohjautuva. Edistät positiivisella asenteellasi ja omalla toiminnallasi arvojemme (avoimuus, luotettavuus, rohkea kehittyminen) toteutumista sekä visiotamme toimittaa aina parempia asiakaskokemuksia. Eduiksi katsotaan mahdollinen aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, tehtävää tukeva koulutustausta ja kokemus työkoneilla ajamisesta.

Meistä

Perheyrittäjyys näkyy arjessamme kasvollisuutena, avoimuutena ja maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä. Meillä saman pöydän ääressä istuvat kaikki nimikkeestä ja työnkuvasta riippumatta. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus, halu kehittyä ja kehittää uutta. Työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä ympäristön hyvinvointi on edellytys menestyksellemme. Meille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Työsuhde-etuina tarjoamme vakituisille työntekijöille E-passi virkistäytymisrahaa sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Työntekijämme tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Jos tunnistat itsessäsi, hae meille työntekijäksi viimeistään 3.3. alla olevan hakupainikeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • voimassa oleva ammattipätevyys
 • ajokortti yhdistelmäajoneuvon kuljettamiseen
 • puutavaranosturi käyttö
 • suhtaudut asioihin avarakatseisesti ja olet innostunut oppimaan uutta
 • yhteistyötaidot

Tarjoamme

 • Epassi
 • kattavat työterveyshuollon palvelut

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy

Työntekijämme ovat ahkeria, maanläheisiä ihmisiä, joista on mukava työskennellä yhdessä. Meitä on tällä hetkellä noin 350 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössämme on tekemisen meininki, jota ohjaavat asiakaslähtöisyys ja toiminnan jatkuva parantaminen. 

Tuotteemme on palvelu, jossa on suhteellisen yksinkertaiset työkalut: auto, henkilö ja tilat. Kaikki toiminta lähtee tahtotilasta tehdä asiat oikein.

Hyvä työilmapiiri, tiimihenki ja innostus ovat meillä varmasti parhaasta päästä, ilman niitä tuskin saisimme näin hyviä tuloksia aikaiseksi. Laajan palveluntarjontamme avulla tarjoamme sinulle haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä hyvin erityyppisissä ympäristöissä. Huolehdimme työntekijöidemme jatkuvasta koulutuksesta ja mahdollistamme kehittää ammattitaitoasi edelleen.

Työllistämme kahdeksalla paikkakunnalla, Kuusamo, Kajaani, Kuopio, Joensuu, Mikkeli, Tampere, Lahti ja Helsinki.

Puhelin: 08 8515500
Sijainti: Kuusamo
Logo

Puutavara yhdistelmäajonevokuljettaja, Kuusamo

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!