Osa-aikainen työsuhde

Pyöräjakelija Kemiin

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja aktiivista

PYÖRÄJAKELIJAA KEMIIN

Jakelijan työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Jaettavana on kirjeitä, pieniä paketteja, tilattuja lehtiä ja mainoksia. Työnantaja järjestää sekä työvälineet että työvaatteet. Työt alkavat Keminmaassa klo 6 aamulla lajittelulla, jonka jälkeen siirrytään omilla kyydeillä Kemin keskustaan pyöräjakelua varten. Työpäivä päättyy Kemin keskustaan. Työt sijoittuvat arkipäiville: maanantaille, keskiviikolle ja torstaille. Työvuoro alkaa klo 6 ja päättyy noin klo 13-15 välillä. Töitä on tarjolla ainakin heinäkuun lopusta syyskuun alkuun, jonka jälkeen voimme neuvotella jatkosta.

Työsuhteessa on käytössä Media- ja teollisuusliiton jakajien TES. Palkasta voidaan neuvotella.

Hakijoilta vaadimme hyvää fyysistä kuntoa sekä riittävää suomenkielen taitoa. Tähän työhön et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan perehdytämme tehtävään.

Työtehtävissä käsitellään luottamuksellisia tietoja, minkä vuoksi saatamme tarkistaa hakijan rikosrekisteritaustan ja osoittaa työntekijän huumausainetestiin. Teemme paljon yhteistyötä asiakaskohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, joten toivomme tehtävän kannalta hyviä tiimityötaitoja.

Oletko sinä tuleva iloinen SOL:ilainen ja haluat mukaan tehokkaaseen työtiimiimme? Jos koet tehtäväkuvauksen omaksesi, laita hakemusta tulemaan osoitteessa www.sol.fi/tyonhakijoille. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.  

 

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 välillä.

Terhi Kahila, Palveluesimies

Puh. 040 529 8697, terhi.kahila(at)sol.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Pyöräjakelija Kemiin, Osa-aikainen työsuhde
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B-ajokortti
  • Oma auto
  • Suomenkieli
  • Huolellisuus
  • Joustavuus
  • Aurinkoinen asenne
  • Hyvä fyysinen kunto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405298697
Sähköposti: terhi.kahila@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!