Pyöräkuormaajan kuljettaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme reipasta pyöräkuormaajan kuljettajaa Turussa sijaitsevaan maanrakennuskohteeseen. Työtä tehdään arkisin 7-15:30, ja projektin alustava kesto on n. 3 viikkoa. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa toisen projektin parissa tämän jälkeen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Hakemallamme tekijällä on pyöräkuormaajalla ajo tuttua puuhaa. Sinulla on toimeen tarttuva asenne ja rutkasti oma-aloitteisuutta, etkä pelkää tarvittaessa tarttua lapionvarteen. Asiakaslähtöisyys tulee sinulta luonnostaan ja huomioit työturvallisuuden kaikessa tekemisessäsi. Katsomme eduksi myös kokemuksen kaivinkoneella operoinnista.

Työtehtävät

Asiakkaallamme tehdään mm. salaojien kaivuuta, maa-aineskuljetuksia sekä teiden rakennuksia, joissa tulet työskentelemään pyöräkuormaajalla tai osaamisesi mukaan myöhemmin myös kaivinkoneella.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Pyöräkuormaajan kuljettajan palkka on kokemuksesta riippuen 15-17,5 €/h. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!