Jyväskylä

R&D Projektipäällikkö

Hae tähän työpaikkaan

Tulet keskeiseen rooliin vastaamaan soluvapaan DNA:n verinäytteiden käsittelyyn liittyvän tuotteen kehitystyöstä. Patentoidun ratkaisumme osa-alueiden prototyypit ovat olemassa ja olemme siirtymässä testauksen kautta kohti tuotannollistamista.  

Käytännössä tehtäviisi tulee kuulumaan ensi vaiheessa tuotteen kehitystyön loppuun vieminen, kaupallisen prototyypin kehitys, IPR-portfolion laajentaminen, markkinaselvitysten teko ja tuotteen valmisteleminen markkinoille. 

Projektiin osallistuu laboratoriohenkilöstömme ja toimitusjohtajamme, jolle myös raportoit. 

Työsi alkaa parin vuoden kehitysprojektilla ja tavoitteemme on laajentaa tehtävänkuvaasi taustasi ja kiinnostustesi mukaan analytiikan kehitykseen, uusien tuotekehitysprojektien ohjaamiseen tai liiketoiminnan kehitykseen ja kaupallistamiseen. 

Tarjoamme 

Mahdollisuuden tehdä työtä uusien palveluiden ja tuotteiden parissa sekä osallistua yrityksemme tulevaisuuden kehitykseen. Nestebiopsiaa hyödyntävä diagnostiikka-ala on vahvassa kasvussa ja haluamme olla osana sitä. 

Odotuksemme 

Istut tehtävään ja tiimiimme erinomaisesti, mikäli sinulla on esimerkiksi biologian, kemian, fysiikan tai ohjelmistotekniikan alan koulutus. Toivomme kokemusta erityisesti kokeellisesta työstä kehitys- tai tutkimusprojekteissa yliopistosta/yksityiseltä sektorilta, esimerkiksi bioteknologian tai lääketieteellisten laitteiden parissa. Englannin ja suomen kielen hyvä hallinta on työssä menestymisen edellytys. 

Toivottavasti kiinnostuit. Lue meistä lisää www.biopsense.com 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään  22.10 mennessä oheisen linkin kautta.  

Lisätietoa saat soittamalla konsultillemme Lauri Taalikalle / Wilma Consulting Oy 041 3133 180 tai lauri@wilmaconsulting.fi .

Työpaikasta lyhyesti

  • R&D Projektipäällikkö
  • BiopSense Oy, Jyväskylä
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

BiopSense Oy

Efficient solutions for less-invasive genetic analyses 

Biopsense Oy on syövän geneettiseen diagnostiikkaan keskittynyt yritys. Juuremme ovat Jyväskylän yliopistossa, jonka tutkimushankkeesta Biopsense syntyi 2018. Keskitymme soluvapaan DNA:n avulla tehtävään tutkimukseen, teknologiaan ja erikoislaboratoriopalveluihin.   

Kehittämämme teknologia tehostaa nestebiopsian käyttöä esim. syöpädiagnostiikassa ja tuomme kansainvälisille markkinoille nestebiopsiatutkimuksen käyttömahdollisuuksia laajentavia tuotteita. 

Olemme ammattilaisten pieni, mutta kasvava joukko, ja etsimme Sinua Jyväskylään 

Puhelin: +358413133180
Sähköposti: lauri@wilmaconsulting.fi
Sijainti: Jyväskylä

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!