Olet tarkastamassa työpaikkailmoitusta.

Tätä ilmoitusta ei ole julkaistu. Siihen ei voi hakea.

Kesätöihin STT:lle

HALUATKO TEHDÄ UUTISIA, JOIHIN LUOTTAA KOKO SUOMI? HAE STT:LLE! 

Suhtaudutko intohimoisesti uutisiin ja tinkimättömästi laatuun ja luotettavuuteen? Oletko samaan aikaan nopea ja tarkka? Jos vastauksesi on kyllä, uutistoimisto STT sopii Sinulle.

Etsimme sijaisia STT:lle seuraaviin tehtäviin kevääksi ja kesäksi 2023:

  • Journalisteja 24h-toimitukseen (kotimaa, talous, politiikka, ulkomaat, kulttuuri, juttujen editointi)
  • Journalisteja urheilutoimitukseen
  • Kuvaajia ja kuvatoimittajia Lehtikuvaan
  • Graafi­kkoa
  • Verkko- ja radiouutistoimittajia STT:n toimittamiin Ylen uutisten yövuoroihin Pasilaan

Uutistyömme on nopeatempoista vuorotyötä kotimaan, politiikan, ulkomaan, talouden, kulttuurin ja urheilun aiheiden parissa. Valtakunnallisen uutisseurannan lisäksi meillä pääset toteuttamaan omia juttuideoitasi. Arvostamme tehokkaita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia, joilla on ideoita ja paineensietokykyä. 

Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, joustavat etätyömahdollisuudet ja paikan valtakunnan uutisten polttopisteessä. STT:n toimitus on tiivis työyhteisö, jossa pääset näyttämään kykysi. Yhteensä meitä on noin 120 henkilöä. Saat apua ja tukea aina tarvitessasi. Edellytämme aikaisempaa kokemusta uutistyöstä maakunnallisessa tai valtakunnallisessa välineessä. 

Keväällä tarjoamme pääosin töihin tarvittaessa -vuoroja ja kesällä sekä osa- että kokoaikaista työtä. Toivomme, että kesäksi tulevat voivat aloittaa perehtymisen ja vuorot jo keväällä. Toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa, Helsingissä.

Lisätietoja sähköpostitse antaa: Laura Kolu (24h-toimitus ja Ylen yövuorot) ja Panu Tuunala (urheilu, Lehtikuva, grafi­ikka), etunimi.sukunimi@stt.fi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 29.1.2023 mennessä. Täytämme paikkoja heti hakuajan alusta alkaen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • HSL Kaupunkipyörä
  • Tasokas työterveyshuolto

STT

STT on valtakunnallinen uutistoimisto. Välitämme uutisia ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. 

STT:n asiakkaita ovat kaikki suomalaiset. Aineistomme tavoittaa tekstin tai kuvan muodossa kaikki merkittävimmät suomalaismediat. Kuka tahansa on sitä kautta uutispalvelujemme asiakas, lukija tai katsoja tai kuuntelija. 

STT on suomalaisten mediatalojen omistama, joista Sanoma Media Finland Oy on pääomistaja.

Sähköposti: rekrytointi@stt.fi
Sijainti: Porkkalankatu 20 A, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Logo

Kesätöihin STT:lle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!