Rahoituksen lehtori

Metropolia Business School (MBS) on moderni, kansainvälinen ja tulevaisuusorientoitunut liiketalouden alan korkeakouluyksikkö, jonka päämääränä on olla osaamisen rohkea uudistaja ja kestävän tulevaisuuden rakentaja. Haemme nyt rahoituksen ammattilaista viemään alan koulutusta ja seuraavan sukupolven osaamista uudelle tasolle.

Jos olet kokenut rahoitusalan ammattilainen, joka haluaa kouluttaa ja innostaa seuraavan sukupolven talousosaajia, meillä on sinulle loistava tilaisuus!

Tarvitsemme joukkoomme vahvistukseksi uutta rahoituksen lehtoria. Tehtävä on vakinainen ja kokoaikainen. Työt alkavat elokuussa 2023.

Tehtäviisi kuuluvat mm. seuraavat vastuualueet:

 • opetus ja ohjaustehtävät sekä AMK- että YAMK-ohjelmissa rahoituksen alan teemoissa sekä kampuksella että verkossa
 • TKI-hankkeiden ja myytävien täydennyskoulutusten kehittäminen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa rahoituksen ja siihen liittyvien teemojen puitteissa
 • aktiivinen yhteistyö muun työyhteisön, opiskelijoiden sekä työelämän kanssa
 • opetukseen ja ohjaukseen liittyvän osaamisen jatkuva kehittäminen.

Meille hyvä opetus tarkoittaa laadukkaan sisällön lisäksi opiskelijan hyvää oppimiskokemusta - olethan sinäkin innostunut tästä. Tehtävään valittavalta edellytetään vahvaa yhteistyöhalua kaikkien oppimisyhteisömme toimijoiden kanssa. Roolissasi onnistuminen edellyttää kykyä kehittää paitsi opetusta ja tutkinto-ohjelmia, myös esimerkiksi opetusta tukevia TKI-hankkeita. Lisäksi sinun tulee olla kiinnostunut oppimaan ja hyödyntämään uusia teknologioita ja menetelmiä niin opetuksen kuin rahoitusalan näkökulmista.

Toivomme, että sinulla on:

 • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, tohtorin tutkinto on etu
 • vähintään kolmen vuoden työkokemus rahoitusalalta (esim. yritysrahoitus, rahoitusmarkkinat, investoinnit)
 • erinomainen suomen ja englannin kielen taito
 • erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Arvostamme osaamista myös seuraavilla osa-alueilla:

 • liiketoiminnan analytiikka ja tiedolla johtaminen
 • digitaalinen transformaatio ja uudet liiketoimintamallit
 • kansantaloustiede, matemaattiset aineet, taloushallinto, yrittäjyys.

Ihanteellisessa maailmassa kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät yhdessä henkilössä, joka haluaa työskennellä kanssamme. Odotuksemme ovat ennen kaikkea toivelista, eli rohkaisemme hakemaan paikkaa, vaikka kaikkia ruutuja ei välttämättä rastitakaan. Mutta tästä emme tingi: Valitun henkilön on suoritettava ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys kolmen vuoden sisällä työsuhteen alkamisesta.

Palkkaus ja palveluehdot määräytyvät SIVISTAn yksityisen opetusalan työehtosopimuksen pohjalta.

Tiedusteluihin vastaavat osaamisaluepäällikkö Minna Hautamäki, minna.hautamaki@metropolia.fi, puh. 040 721 5969 (ti 21.3., klo 14-15 ja to 30.3., klo 13-14); tiimivastaava Rebecca Kihlman, rebecca.kihlman@metropolia.fi, puh. 040 154 9117 (ti 21.3., klo 15:15 -16.00 ja to 23.3., klo 12.30-13.30); ja rahoituksen lehtori Elisabeth Schauman, elisabeth.schauman@metropolia.fi, puh. 040 509 8230 (ke 22.3., klo 13-14 ja to 23.3., klo 9-10).

 

Näin prosessi etenee:

 • Hakuaika päättyy 03.04.2023, klo 23:59
 • Haastattelemme Teamsin kautta ensimmäiselle kierrokselle valitut
 • Valitsemme sopivimmat hakijat seuraavaan haastatteluun paikan päälle Myyrmäen kampukselle
 • Haastattelussa tapaat henkilöitä, jotka voivat kertoa sinulle opettajan arjesta ja Metropolian ihmislähtöisestä työkulttuurista, lehtorin palkkauksesta, opintosuunnitelmasta rahoituksen lehtorin näkökulmasta sekä yleistä tietoa yksiköstämme.
 • Tavoitteenamme on tehdä valintapäätös toukokuun puoliväliin mennessä.
 • Odotamme sinua innolla elokuussa lehtoreiden kesälomatauon jälkeen!
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja kokoaikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Leiritie 1
Logo

Rahoituksen lehtori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!