Rakennesuunnittelija, Insinööritoimisto Mäkeläinen Oy

Rakentamisen tulevaisuus tehdään meillä ja haluamme sinut mukaan!

Etsimme vahvan projektinäkymän vuoksi uusia nousevia tähtiä rakenne- ja elementtisuunnittelutiimiimme. Toiveidesi mukaan voimme tarjota sinulle työpisteen Vantaalta, Kajaanista tai Kempeleestä. Toivomme, että sinua kiinnostaa erityisesti tietomallintaminen, itsensä haastaminen ja uuden oppiminen, hyvä työilmapiiri sekä pitkä ja nousujohteinen ura rakennesuunnittelun ammattilaisena. 

Voit olla juuri valmistunut tai jo alan jekut tunteva kokeneempi suunnittelija, monipuolisen hankekantamme vuoksi voimme muotoilla tehtävät juuri sinun osaamiseesi sopiviksi.

Miksi Mäkeläiselle?
Insinööritoimisto Mäkeläisestä tekee uniikin huikean työporukan lisäksi myös se, että toimimme osana Lehto konsernia. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä rakennustuotannon ja rakennussuunnittelijoiden kanssa. Lehto on vahva suunnannäyttäjä ympäristöystävällisen rakentamisen edelläkävijänä, tämä monipuolistaa myös meidän työtämme.

Projektimme ovat Suomen mittakaavassa teknisesti vaativia, toisinaan nopeatempoisiakin mutta myös ammatillisesti kehittäviä ja palkitsevia. Toteutamme kaikki rakenne- ja elementtisuunnittelutoimeksiantomme tietomallintamalla. Olemme tehneet tietomallintamispohjaista suunnittelua jo yli kymmenen vuoden ajan.

Arvostamme
- soveltuvan rakennusalan tutkinnon (RI/DI)
- Tekla Structures, Vertex, AutoCAD- ja 3D FEM-osaaminen on plussaa
- oppimisen intoa ja vastuullista työotetta
- kykyä tehdä töitä sekä itsenäisesti, että porukassa
- työskentelykielemme on suomi, englannin kielen taidosta on etua

Tarjoamme tulevalle tiimiläiselle erittäin kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehitykseen, huippu kollegat ja ison konsernin kattavat henkilöstöedut. Tämän lisäksi pääset nauttimaan kattavasta perehdytyksestä sekä yleisesti yhtiömme matalahierakisesta edellärakentaja-kulttuurista.

Hae jo tänään!
Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 30.9.2021 mennessä. Kerro meille itsestäsi, työkokemuksestasi ja mahdollisista uratoiveistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi.

Jos haluat kuulla lisätietoja tehtävästä, voit olla suoraan yhteydessä toimitusjohtajaamme Ville Jurvansuuhun, p. 040 719 0495 tai meilitse ville.jurvansuu@insmakelainen.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 719 0495
Sijainti: Vantaa, Kempele tai Kajaani
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!