Rakennus- ja erikoissiivoustyötä tarjolla

Etsimme reippaita rakennussiivoojia Uudenmaan siivouskohteisiimme.

PALVELUVASTAAVIA RAKENNUSSIIVOUKSEEN.

Työn sisältö: Näissä siivouskohteissa työskennellään rakennussiivouksen ja perussiivouksen parissa, jotka sisältävät mm. imurointia, lattian pesua ja pintojen puhdistamista sekä koneellisesti että käsin. Kohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Työajat vaihtelevat kohteesta riippuen, mutta painottuvat aamulla alkaviin työvuoroihin joko klo 6:00 tai 7:00. Työaikoja voi mahdollisesti muokata yhteistyössä kohteen esihenkilön kanssa. Työvuoroja voi olla sekä arkisin että viikonloppuisin. Työtunnit 37,5 h / vko 

Palkkaus ja työsopimus perustuvat Kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen, jolloin tuntipalkka ja mahdolliset lisät määräytyvät työnkuvan mukaan. Työsuhde on vakituinen.

Odotamme sinulta aurinkoisia asiakaspalvelutaitoja. ja arvostamme myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työn sisältämän asiakaspalvelun ja asiakaskohteiden turvallisuusohjeiden ymmärtämisen vuoksi, edellytämme riittävän hyvää suomen tai englannin kielen taitoa. Työturvallisuuskortti on kohteiden luonteen vuoksi välttämätön.

Siivoustyön merkityksen ymmärrys on kasvanut huimasti viimeisen vuoden aikana ja oman työn tuloksen näkee välittömästi, mikä on monesti hyvin palkitsevaa. Perehdytämme valitut henkilöt huolellisesti työtehtäviin ja esihenkilöt ovat meillä sitoutuneet toimimaan tiiminsä tukena arjessa, joten ikinä et ole täysin yksin.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakulomakkeemme ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten sinä sopisit näihin tehtäviin. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä. 

 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: jonna.taskinen@sol.fi
Sijainti: Helsinki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!