Rakennusala (Avoin haku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaillemme toimeliaita rakennustyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin Turkuun. Töitä on tarjolla niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin. Työajat ovat arkisin klo 7-15:30 ja työt on mahdollista aloittaa heti. Mikäli haluat päästä toteuttamaan ammattitaitoasi, niin jätä meille hakemuksesi pikimmiten!

Toivomme sinulta

Voit olla vastavalmistunut tai alan ammattilainen. Sinulla on halua viedä uraasi eteenpäin ja päästä monipuolisiin kohteisiin työskentelemään. Et kaihda ulko- tai sisätöitä, niin talvella kuin kesälläkään. Hyvä kunto on rakennusalalla eduksi ja plussana katsomme myös harrastuneisuutesi rakennushommissa. Otamme huomioon kaikenlaisen rakennusalan työkokemuksesi.

Työtehtävät

Tehtäväsi määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!