Rakennusalan toimihenkilöitä syksyllä alkaviin hankkeisiin, Lehto Tilat Oy, Hybridihankeyksikkö

Vahvan tilauskannan johdosta Lehto Tilat ja Hybridihankeyksikkö hakee joukkoonsa lisää vaativan projektitason osaajia; työpäällikköä, projektipäällikköä, työmaapäällikköä / vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajia sekä työmaainsinöörejä. Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilassa ja syksyllä alkavat kohteet pääkaupunkiseudulla.

Me tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan toteuttamaan rakennushankkeita tavalla, joka erottuu perinteisistä rakentamisen käytännöistä. Pääset oppimaan uuden tavan ajatella ja toteuttaa rakentamista, mutta myös itse vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa. Lehdolla opit käytännön kautta tekemällä ja osaavilta kollegoilta asioita, jotka kehittävät myös sinua!

Lehto Tilat Oy vastaa konsernimme toimitilarakentamisesta. Tutustu toimintaamme tarkemmin www.lehto.fi.

Lehto edellärakentajana
Edellärakentajuus Lehdolla on ennennäkemättömiä ratkaisuja, vakioinnin voimaa ja johtajuutta suunnittelussa. Lehto uudistaa perinteisen rakentamisen ja tekee siitä laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista.  Emme ole perinteinen urakointiyhtiö – haluamme intohimoisesti tuottaa asiakkaalle kustannus- ja aikatauluhyötyjä, ravistelemme alaa uudistamalla ummehtuneita ja tehottomia rakentamisen käytäntöjä. Digitaalisuus ja innovaatiot eivät ole jääneet puheen tasolle.

Strategiamme pohjautuu:

1. teolliseen esivalmistukseen

2. kustannustietoiseen suunnitteluun ja suunnittelun johtamiseen

3. vakioituihin ratkaisuihin ja toimintatapoihin.

Mitä etsimme?
Rakennusalan koulutus (RI/RKM) on ehdottomasti näissä projekteissa tarpeen mutta vielä tärkeämpää ovat kokemuksesi ja näytöt onnistumisista. Tehtävissä menestyminen edellyttää kokemuksen ja vahvan ammattitaidon lisäksi innovatiivista asennetta ja halua oppia uutta digitaalisesta rakentamisesta.

Mitä tarjoamme?
Tehtävien palkkaus muodostuu kilpailukykyisestä kuukausipalkasta, jonka lisäksi tulospalkkausmallissamme onnistumiesi kautta voit itse vaikuttaa ansiotasoosi merkittävästi. Tarjoamme valituille osaajille avoimen ja reilun työyhteisön, ison konsernin kattavat henkilöstöedut sekä koulutusmahdollisuudet. Lisäksi pääset nauttimaan tehokkaasta perehdytyksestä sekä ketterästä edelläkävijäkulttuurista.

Hakuohjeet ja lisätietoja
Kiinnostuitko ja kaipaat lisätietoja meistä ja tehtävästä? Voit soitella rekrytiimimme palvelunumeroon p, 09 3154 3100. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 15.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!