Rakennusapulainen kesätöihin Jyväskylään

Etsimme rakennusapulaisia kesätöihin

Avustaviin tehtäviin erilaisille työmaille Jyväskylään ja sen lähialueille.

Työtehtävät vaihtelevat työkohteiden ja osaamisesi mukaan. Tehtäviä ovat mm.

  • raivaus- ja kantotyöt
  • purkutyöt
  • kalusteiden kantotyöt
  • muut rakennusalan avustavat tehtävät

Toivomme hakijalta reipasta työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä halua työn tekemiseen. Työt ovat rakennusalalla, joten työmaalle pääsemiseksi vaaditaan voimassasoleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskortti on tapauskohtaisesti mahdollista suorittaa myös SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. Aikaisempi rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä työtehtävissä suoriutumiseksi on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Perehdytys annetaan tehtäväkohtaisesti asiakasyrityksessämme.

Työkohteet sijaitsevat pääosin Jyväskylässä ja sen lähialueilla, joten oman auton käyttö mahdollistaa vastaanottamaan töitä laajemmalta alueelta. Työn kesto vaihtelee asiakkaan tarpeen ja työkohteiden mukaan päivistä jopa kuukausiin. Vaikka kyseessä on kesätyö, niin töitä voi olla tarjolla jo kevään aikana. Työssä suorituminen otetaan huomioon ja hyville työntekijöille töitä voi olla tarjolla pidemmäksikin aikaa.

Työsuhteen ehdoista sovitaan aina erikseen tilaus- ja keikkakohtaisesti. Palkkaus määrittyy tehtävän vaativuustason ja käytettävän työehtosopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja arkisin 9-15 Eemeli Saastamoinen, eemeli.saastamoinen@sol.fi / 040 674 9590

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040 674 9590
Sijainti: Jyväskylä

Logo

Rakennusapulainen kesätöihin Jyväskylään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!