Rakennusapulainen (Turku)

Etsimme asiakkaallemme rakennusapulaisia Turun sataman kupeessa sijaitsevaan uudisrakennuskohteeseen.

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme rakennusapulaisia Turun sataman kupeessa sijaitsevaan uudisrakennuskohteeseen. Työt ovat keikkaluontoisia, muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Työtä tehdään arkisin 7-15:30, ja mahdollisuus on tehdä vain 2-3 päivää viikossa. Työ sopii siis hyvin tehtäväksi esimerkiksi opiskelujen ohessa. Jos kiinnostuit, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen työote sekä hyvä fyysinen kunto, sillä työmaalla joutuu kantamaan raskaitakin tavaroita. Sinulta sujuu pienet rakennustyöt, kuten esimerkiksi seinien kittaaminen, laminaatin laitto tai harkkojen ladonta. Aiempi kokemus rakennusalan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja oikeanlainen asenne työntekoon.

Työtehtäväsi

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu monipuoliset rakennusapulaisen työt, kuten kantotyöt, siisteyden ylläpito rakennustyömaalla sekä muut avustavat työtehtävät.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!