Rakennusapulainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Haku alkaa ja päättyy

Oletko kiinnostunut rakennusalasta? Pidätkö työstä, jossa pääset näkemään työnjälkesi heti? Etsimme asiakasyrityksellemme RAKENNUSAPULAISTA Ouluun!

Rakennusapulaisen työtehtävää varten et tarvitse kokemusta tai rakennusalan koulutusta, vaan reipas asenne riittää. Rakennusapulaisen työtehtäviin kuuluu rakennustyömaalla avustavien tehtävien tekeminen. Tavallinen työpäiväsi sisältää kantelu- ja nostotyötä, yksinkertaisia rakennustöitä ja siivoustöitä rakennustyömaalla. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus edetä vaativampiin töihin ja löytää itsellesi vakituinen työpaikka.

Tarjoamme sinulle vähintään TESsin mukaisen palkan, laadukkaat työvaatteet ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. 

Odotamme hakijalta reipasta otetta työhön ja hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen rakennusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Tässä työssä asenne ja motivaatio ovat tärkeämpiä kuin kattava ansioluettelo, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja sinulle työstä saat arkisin kello 9-15 puhelimitse 0405302679 tai sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi
 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!