RAKENNUSAPULAISIA PURKUTÖIHIN KESÄKSI (Ahosen Palvelut Oy)

Haemme asiakkaallemme Ahosen Palvelut Oy:lle

APULAISIA KESÄKSI PURKUTÖIHIN

Ahosen Palvelut Oy tekee eristys- ja purkutöitä pääosin Keski-Suomessa. Tavallisia tehtäviä yrityksessä ovat saneeraus- ja kokonaispurkutyöt, suurtehoimuroinnit ja -puhallukset sekä puhallusvillaurakoinnit. Yritys on kasvanut vahvasti viime vuosina ja tekijämäärä moninkertaistuukin aina kesäsesongille.

Etsimme nyt Ahosen kasvavaan joukkoon työntekijöitä erilaisiin kohteisiin. Työmaat ovat vaihtelevia ja katsotaan tekijän osaamisen/taustan mukaan. Piikkaus, timanttisahaus ja -poraustaidoista sekä muusta purkutyökokemuksesta on hyötyä, mutta työmailta löytyy myös kaikenlaisia avustavia töitä, esim. raivaus- ja kantotehtäviä, joihin ei ammatillista osaamista vaadita.

Kyseessä on kesätyö ja työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Moni työntekijä on jatkanut töitä myös kesäsesongin jälkeen.


Tärkeintä meille on, että asenteesi on kohdillaan, eikä lika tai pöly haittaa menoasi. Lisäksi olet valmis työskentelemään myös fyysisesti haastavissa olosuhteissa. Oman auton käyttömahdollisuudesta on etua, sillä työmaat voivat sijaita eripuolilla Keski-Suomea. Työmaalla vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, avustamme tarvittaessa sen hankinnassa.

Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

SOL Henkilöstöpalvelut Oy / Eemeli Saastamoinen p. 040 674 9590, eemeli.saastamoinen@sol.fi

Laitathan seurantaan Instagram tilimme @solhenkilostopalvelut_jyvaskyl - saat lisätietoja rekryistämme ja tavastamme toimia 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hyvä asenne työtä kohtaan
  • Hyvä fyysinen kunto

Lisäksi eduksesi on:

  • Työturvallisuuskortti
  • Oman auton käyttömahdollisuus
  • Aikaisempi työmaakokemus

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Jyväskylä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!