Rakennusapumiehiä

Asiakasyrityksemme hakee jatkuvasti oma-aloitteisia ja tunnollisia rakennusapumiehiä vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudulle.
Tehtävät sisältävät tavaran kantoa, työmaan siistinä pitämistä sekä muita avustavia rakennustehtäviä tekijän osaamisen mukaan.

Olet hakemamme henkilö jos omaat työmaakokemusta, ahkera, tulet hyvin toimeen muiden kanssa sekä fyysinen kuntosi on hyvä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Töitä tarjolla heti ja reippaille tekijöille töitä pitkäksi ajaksi.

Haastattelemme hakijat hakemusten saavuttua ja haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Palvelupäällikö Jan Lehtonen 040 195 3684  ja sähköpostitse jan.lehtonen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen määräaikainen

Työsuhde-edut

  • Työterveyshuolto
  • Smartum liikuntaetu

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jan.lehtonen@sol.fi
Sijainti: 00100

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!