Rakennusapumies (Äkäslompolo)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa reipasta ja työtä pelkäämätöntä rakennusapulaista Äkäslompolossa sijaitsevaan kohteesen. Töitä on tarjolla loppuvuodeksi osana pientä porukkaa. Työaika on arkisin klo 7-15:30. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa seuraavissa projekteissa. 

Toivomme sinulta

Reipasta otetta työntekoon sekä aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta. Auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä pitkien etäisyyksien vuoksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan palkan (13-14€/h rakennusapulainen). Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kittilä, Kolari, Äkäslompolo
Logo

Rakennusapumies (Äkäslompolo)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!