Rakennusinsinööri (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme innokkaita rakennusinsinöörejä vuoden 2023 kevät-/ kesäsesonkiin Turkuun. Töitä on aluksi noin 3 kuukaudeksi, mutta hyvälle tekijälle tarjotaan mahdollisuutta jatkaa pidempäänkin. Työ sopii esimerkiksi opintojensa loppusuoralla olevalle tekijälle tai vastavalmistuneelle. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Toivomme sinulta

Olet vähintään toisen vuoden opiskelija tai vastavalmistunut. Nautit työskentelystä rakennusalalla, ja sinulta löytyy varmuutta tekemiseesi sekä hyvää paineensietokykyä. Osaat arvioida työn sujuvuutta sekä työnjälkeä ammattimaisesti. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja toimit aina työturvallisuuden huomioon ottaen. Omaat joustavan asenteen ja teet työtäsi täydellä teholla. Katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen monipuolisista rakennusalan tehtävistä. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu mm. työnjohtotehtävät sekä erilaiset suunnittelutehtävät kohteesta riippuen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455.Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Logo

Rakennusinsinööri (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!