Rakennussaneeraaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Kouvolaan

 

RAKENNUSSANEERAAJAA

 

Työnkuvaan kuuluvat vahinkosaneerauksen monipuoliset työtehtävät keskenään hyvinkin erilaisissa kohteissa. Pääasialliset tehtävät liittyvät korjausrakentamiseen alkaen purkamisesta ja päättyen viimeistelyyn.

 

Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennusalalta – mitä monipuolisempaa, sen parempi. Esimerkiksi maalaukset, lattia-asennukset ja laatoitukset ovat työtehtäviä, joihin tekijöitä kaivataan. Ammattiosaamisen lisäksi arvostamme joustavuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Kohteissa työskennellään yksin tai pienissä ryhmissä.

 

Edellytyksenä työtehtävään on voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti. B-ajokortti on käytännössä välttämätön, koska kohteisiin kuljetaan asiakasyrityksemme työkalut sisältävillä pakettiautoilla. Työkohteet sijaitsevat laajasti Kouvolan alueella ja työhönottopiste Kouvolan Teholassa. Suomen kieli on tehtävässä välttämätön.

 

Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa noin klo 7.30-15.30. Työsuhteet solmitaan kulloisenkin tarpeen mukaan määräaikaisina. Mitä enemmän osaat, sitä helpompi projektikohteita on ketjuttaa ja tästä seurauksena voi olla pitkäkin työsuhde, jopa vakituinen. Palkkaus sopimuksen/teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Täytä hakemus huolella. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia erikseen. Tarvittaessa saat lisätietoja Jenni Mettälältä arkisin klo 8-16 p. 040 156 1334.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntasaldo
  • Työterveyshuolto
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Laadukkaat työvälineet

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: 45200 Kouvola

Logo

Rakennussaneeraaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!