Rakennussiivooja Jyväskylään

Etsimme asiakkaallemme siivoojia rakennustyömaiden työmaa-aikaiseen- ja loppusiivouksiin Jyväskylään. Kyse on pitkäaikaisesta työsuhteesta.

Työssä aloittavalta henkilöltä edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, voimme myös avustaa kortin saamisessa. Auton käyttömahdollisuus on etu mutta ei edellytys koska työparin kanssa on mahdollista liikkua kohteiden välillä.

Tehtävänäsi on erilaisten rakennustyömaakohteiden työmaa-aikainen- sekä loppusiivous. Työskentely tapahtuu ryhmässä ja työaika on arkisin aamuvuorossa. Arvostamme mahdollisesti jo hankitun rakennussiivoustyökokemuksen lisäksi myös muuta rakennus- ja/tai siivousalan työkokemusta.

Soita jos kiinnostuit. Lisätietoa tehtävästä antaa Heini Lauttaanaho, heini.lauttaanaho@sol.fi/ 050 376 1988. 

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan ja töitä on asiakkaallamme pitkäaikaisesti.

Hakuaika alkaa:

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0503761988
Sähköposti: heini.lauttaanaho@sol.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 28 B

Logo

Rakennussiivooja Jyväskylään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!