Rakennussiivooja (Turku)

Etsimme asiakkaallemme toimeliasta rakennussiivoojaa keikkatöihin.

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme toimeliasta rakennussiivoojaa keikkatöihin. Töitä on tarjolla viikoittain ja työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30. Kohteet vaihtelevat ja sijoittuvat Turun talousalueelle. Työt sopivat erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, joten jos kiinnostaa päästä fyysiseen työhön, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen työote sekä hyvä fyysinen kunto, sillä työmaalla tarvitaan ajoittain apua myös raskaampien tavaroiden kantamisessa. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja toimit työturvallisuuden huomioon ottaen. Aiempi kokemus rakennusalan työtehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle , täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!