Rakennussuunnittelun asiantuntija

Kokkolan Urheilupuisto Oy, Kokkola
Jätä tietosi tehtävään

Kokkolan Urheilu- ja tapahtumapuisto on Kokkolan kaupungin suurhanke, jolla on paljon näkyvyyttä ja merkitystä kaupungin houkuttelevuudelle ja elinvoimaiselle kasvulle. Kokkolan Urheilupuisto Oy vastaa hankkeen toteutuksesta. Visionamme on vuoteen 2027 mennessä toteuttaa urheilu- ja tapahtumapuisto.

Hankkeen missiona on toteuttaa taloudellisesti ja tehokkaasti käyttäjien tarpeet täyttävä ja pohjoismaisittain ympärivuotisesti kiinnostava tapahtuma- ja urheilupuisto. Kulmakivenämme on edelläkävijänä luoda innovatiivisia ja monimuotoisia, ympäristön kannalta kestäviä ja ei-tavanomaisia ratkaisuja, joilla rakennetaan kaupungin positiivista ja nousujohteista menestyvää elämänkaarta.

 

Kokkolan Urheilupuisto Oy etsii

RAKENNUSSUUNNITTELUN ASIANTUNTIJAA

Rakennussuunnittelun asiantuntijana valvot Kokkolan Urheilupuiston allianssin suunnittelutyötä ja toteutusta sekä edesautat allianssin rakennusteknistä suunnittelua ja toteutusta omalla osaamisellasi. Suunnitelmien ja toteutuksen laadun ja asianmukaisuuden varmistus kuuluvat rakennussuunnittelun asiantuntijan tärkeimpiin tehtäviin. Osallistut hakemusten ja esitysten valmisteluun teknisenä asiantuntijana ja toimit yhtiön rakennusaikaisena rakennustyön valvojana. Rakennussuunnittelun asiantuntijana raportoit yhtiön toimitusjohtajalle ja avustat toimitusjohtajaa hänen päivittäisessä työssään sekä toimit Urheilupuiston hallituksen rakennusteknisenä asiantuntijana. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Urheilupuiston hallituksen, allianssin projektiryhmän APR sekä Kokkolan kaupunkisuunnittelun ja kaupunkiympäristön viranhaltijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää kokenutta asiantuntijaa. Omaat soveltuvan rakennusteknisen korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinnon esimerkiksi RKM, RI tai DI. Sinulla on hyvä ymmärrys rakennushankkeiden kustannuslaskennasta. Työkokemus vastaavista suunnittelun ja toteutuksen valvontatehtävistä yhtiön ylimmän johdon tukena katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja sekä vahvaa oma-aloitteisuutta.

Tehtävä voidaan täyttää joko rekrytointina tai kilpailutettuna ostopalveluna.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden työskennellä innostavassa ympäristössä kehittämässä Kokkolaan uutta tapahtuma- ja urheilupuistoa.

Kiinnostuitko?  Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel Oy, rekrytointikonsultti Sirpa Kaustinen, p. 050 598 1662. Lähetä meille CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.12.2022 mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Haluamme kuulla sinusta!

 


Haku alkaa ja päättyy

Kokkolan Urheilupuisto Oy

Kokkolan urheilupuisto Oy on vuonna 2020 perustettu osakeyhtiö.

Kokkolan Urheilu- ja tapahtumapuisto on kaupungin suurhanke, jolla on paljon näkyvyyttä ja merkitystä kaupungin houkuttelevuudelle ja elinvoimaiselle kasvulle. Kokkolan Urheilupuisto Oy vastaa hankkeen toteutuksesta yhdessä urheilupuiston allianssin kanssa. 

Konseptin mukaan Urheilupuiston tavoitetilana on allianssimallilla toteutettu rakennus- ja saneeraushanke, jonka budjetti on 74,9 miljoonaa euroa. Konseptin mukaiseen rakennuskokonaisuuteen sisältyy kaksi katettua harjoitusjääkaukaloa sisäjuoksuratoineen, nykyaikaiseksi kunnostettu jäähalli sekä uusi suuri sisäareena.

Lue lisää täältä:

Kokkola Areena

Logo

Rakennussuunnittelun asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!