Rakennustekniikan laboratorioinsinööri

Metropolia Ammattikorkeakoulun Kiinteistö- ja rakennusala on Suomen suurin alan ammattilaisten kouluttaja. Vuosittain meiltä valmistuu noin 400 insinööriä, rakennusmestaria ja rakennusarkkitehtia. Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan Rakennustekniikan Laboratorioinsinööriä.

Laboratorioinsinöörin tehtävään etsitään rakennusalan laboratoriotoiminnasta kiinnostunutta betoni- ja rakennetekniikkaa tai talonrakentamista osaavaa insinööriä. Laboratorioinsinööri vastaa rakennustekniikan laboratoriotiloista, laitteista sekä laitteiden käyttö- ja turvallisuuskoulutuksesta. Kiinnostusta laboratorioiden kehittämiseen oppimistoimintaa sekä rakennusalan tutkimus- ja kehitystoimintaa varten pidetään tärkeänä. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua opetustyöhön hakijalle soveltuvissa oppiaineissa, tästä maksetaan erillinen lisäkorvaus kk-palkan lisäksi.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • positiivisen, innostavan ja monialaisen työyhteisön
  • pääset osaksi Suomen suurimman ammattikorkeakoulun henkilöstöä
  • Smartum kulttuuri- ja liikuntaedun
  • kattavan työterveyshuollon
  • modernin työpaikan uudella Myllypuron kampuksella

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivista ry:n työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakuaika päättyy 30.9.2022 ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Rakennusalan insinööritutkinto
  • Betoni- ja rakennetekniikan tai talonrakentamisen osaaminen
  • Kiinnostus rakennusalan laboratoriotoimintaan
  • Kiinnostus opetustehtäviin
  • Kiinnostus rakennusalan tutkimus- ja kehitystehtäviin

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 200 opiskelijan ja lähes 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat. 

Ihmiset ja maailma tarvitsevat uusia ratkaisuja: Painimme päivittäin erilaisten haasteiden kanssa. Yksi luo inhimillisempää vanhustenhoitoa, toinen taklaa yrityksen kannattavuushaasteita data-automaation avulla. Kolmas pyrkii vähentämään liikenteen päästöjä, neljäs kehittää kestävämpiä vaatteita pikamuodin korvaajaksi. Olipa sitten kyse oman arjen sujuvuudesta tai ilmastonmuutoksen torjunnasta, tarvitsemme tuoretta ajattelua, uusia ideoita ja innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Me Metropoliassa haluamme olla alusta kaikelle tälle. 

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja vastuullinen kumppani. Löydämme yhteistyössä uusia ratkaisuja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta. Ilmiölähtöinen innovaatiotoimintamme mahdollistaa uuden tavan oppia, tuottaa ratkaisuja ja tehdä monialaista yhteistyötä.

Tavoittelemme uudella strategiallamme entistä vahvempaa vaikuttavuutta yhteiskunnan parhaaksi, ihminen edellä. Tahtotilanamme on olla osaamisen rohkea uudistaja ja kestävän tulevaisuuden rakentaja.

Sijainti: Myllypurontie, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!