Rakennustöiden valvoja - kesätyö

Haemme VALVOJAA korjausrakennuttamisen tiimiin kesätöihin touko-elokuun ajaksi.

Korjausrakenuttamisen valvojana vastaat korjaustöiden rakentamisvaiheen lopputuloksesta ja varmistat asukkaidemme kotien laadukkaan remontoinnin. Tehtäviisi kuuluu työnaikainen korjaushankkeiden valvonta, dokumentointi, raportointi ja työmaakokouksiin osallistuminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä korjaushankkeiden projektipäälliköiden kanssa, mutta teet töitä myös asiakasrajapinnassa.

Tehtävä sopii esimerkiksi rakennusinsinööri- ja rakennusmestariopiskelijalle. Aikaisempi kokemus rakennustyömaalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oppia. Työtehtävää muokataan valitun henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Olet etsimämme kollega, jos asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomainen palveluasenne ovat ytimessäsi. Tehtävä vaatii itsenäistä ja huolellista työskentelytapaa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Arvostamme teknisiä valmiuksia ja aitoa kiinnostusta kiinteistöalaan sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa. Työkielenä on pääosin suomi, mutta katsomme englannin kielen osaamisen eduksi. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Uudenmaan alueella sekä oman auton käyttöä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi kahdeksan korjausrakentamisen ammattilaisen tiimiin. Meillä töitä tehdään asiakaslähtöisesti tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä. Puhallamme yhteen hiileen ja olemme innostuneita työstämme. Perehdytämme sinut tehtävään ja tiimisi sekä esihenkilösi tuki on aina käytettävissäsi. Me autamme sinua onnistumaan. Meillä Asuntosäätiössä on vahva yhteisöllisyys ja toistemme auttamisen kulttuuri. Voit työskennellä joustavasti niin moderneissa toimitiloissamme Tapiolassa, kuin etänäkin. Tarjoamme sinulle myös kattavan työterveyshuollon sekä lounasedun.

Tutustu Asuntosäätiöön tarkemmin verkkopalvelussamme asuntosaatio.fi.  

Kiinnostuitko?   

Lähetä hakemus ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 29.1.2023 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja: Korjausrakennuttamisen päällikkö Mikko Kolehmainen, sähköpostitse mikko.kolehmainen@asuntosaatio.fi. tai puhelimitse klo 14-16 välillä numerosta +358 20 161 2430.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Asuntosäätiö

Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. 

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.   

Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä sekä erilaisia osaajia. Haluamme rohkeasti katsoa tulevaisuuteen ja oppia uutta sekä jakaa pitkän historiamme aikana kertynyttä osaamistamme asumisen kehittämiseksi. Tarjoamme alan opiskelijoille ja uransa alkuvaiheessa oleville ammattilaisille erilaisia työmahdollisuuksia ja haluamme parhaamme mukaan tukea sinua kehittymään.  

Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

 

Logo

Rakennustöiden valvoja - kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!