Rakennustyöntekijä Kittilän/Levin alueelle

Etsimme asiakkaallemme

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ  KITTILÄN/LEVIN ALUEELLE

Haemme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää rakennustyöntekijää/kirvesmiestä erilaisiin talonrakennusalan tehtäviin. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme alan koulutusta ja/tai työkokemusta, hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää asennetta. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja kestävät asiakkaan tarpeen mukaan. Liitä hakemukseesi CV, tai kerro mitä osaat ja missä olet hyvä.

Maksamme sinulle varmasti kilpailukykyisen palkan kokemuksesi mukaan ja kattavan työterveyshuollon. 

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 välillä.

Risto Goman, Henkilöstöneuvottelija

Puh. 040 159 9403, risto.goman@sol.fi
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Voimassa oleva Työturvallisuuskortti
  • Alan koulutus ja/tai kokemus
  • Suomi
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Hyvä asenne

SOL

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040 159 0403
Sähköposti: risto.goman@sol.fi
Sijainti: Kittilä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!