Rakennustyöntekijä, Oulu

Etsimme asiakkaallemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ vaihteleville saneeraus- ja uudispuolen työmaille! Mikäli etsit vielä uutta työtä kuluvalle kesälle tai nykyinen työmaasi on tulossa lähiviikkoina valmiiksi, jätä hakemus!

Asiakkaallamme on vaihtelevia työmaita Oulun alueella niin saneeraus- kuin uudiskohteissa. Voit siis olla niin ulko- kuin sisävaiheen tekijä ja erikoisosaamisesi voi olla mitä vain viimeistelystä väliseinien tekoon -etsitään sinulle osaamiseesi sopiva työmaa! Odotamme sinulta aiempaa kokemusta rakennustyömailla työskentelystä, työkalujen käyttötaitoa sekä piirustusten lukutaitoa. Lisäksi omaat reippaan sekä oma-aloitteisen työskentelyotteen ja tartut ennakkoluulottomasti eri työtehtäviin.

Työt alkavat kesäkuussa sopimuksen mukaan ja työn kesto määräytyy työmaan etenemisen mukaan. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme muille työmaille kohteen valmistuttua ja jatkaa töissä pitkälle syksyyn/loppuvuoteen saakka. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi ja Marko Mertala puh. 050 364 9194, marko.mertala@career.fi

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Työterveys
  • E-passi edun työsuhteen jatkuessa yli 5kk
  • Kuukausittaisia palkitsemisia

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.
 

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Puhelin: 0505471467
Sähköposti: sini.setala@career.fi
Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

Rakennustyöntekijä, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!