Rakennustyöntekijä (Pasila)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme innokasta rakennustyöntekijää Pasilassa sijaitsevalle uudiskohdetyömaalle. Töiden alustava kesto on 3kk. Työaika on arkisin klo 7-15:30. Paikka täytetään heti reippaan tekijän löydyttyä, joten klikkaile ripeästi hakemuksen täyttöön!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy jo muutaman vuoden kokemus rakennustyöntekijän tehtävistä. Nautit käsillä tekemisestä ja huolehdit osaltasi työympäristön siisteydestä. Teet työsi äärimmäisellä tarkkudella ja sinulla on hyvä silmä tekemiseesi. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja toimit aina työturvallisuuden huomioon ottaen. Katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen rakennusalan tehtävistä sekä alan koulutuksen. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. 

Työtehtävät

Toimit työssäsi kirvesmiehen apuna. Tulet olemaan mukana niin seinien, koolauksien kuin välikattojenkin teossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-15) 0400174774. Hakuprosessista vastaa Kimmo Tiikkainen.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut Oy/ Helsinki

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!