Rakennustyöntekijä (Vahinkosaneeraus)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme rakennustyöntekijää palo-ja vesivahinko saneerauskohteesiin ympäri Turkua. Työn alustava kesto on noin 6kk, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Työaika on arkisin klo 8:00 - 16:30 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaamme on vakavarainen saneerausalan yritys.

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy toimelias asenne ja jo jonkin verran kokemusta saneeraustyömailta. Sinulta luonnistuu niin purkutyöt, kuin kohteen jälleenrakentamistyöt. Hoidat työsi huolellisesti ja ammattitaidolla, ja huomioit työturvallisuuden toimiessasi työmaalla. Katsomme eduksi monipuolisen rakennusalan taustan sekä rakennusalan koulutuksen.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset saneerauskohteen työt, kuten seinien purku ja uudelleen rakentaminen, lattioiden purku ja asennus.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Palkka on osaamisen mukaan 14-17,5€/h.  Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!