Rakennustyöntekijä - AVOIN HAKU (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme toimeen tarttuvaa rakennusmiestä Turussa sijaitseviin saneerauskohteesiin. Töitä on tarjolla noin parin viikon keikasta useampaan kuukauteen ja työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Töitä tehdään arkisin 7-15:30. Mikäli sinua kiinnostaa saneerauskohteen monipuoliset tehtävät, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimme jo kokemusta omaavaa rakennusmiestä, jolta löytyy oma-aloitteisuutta sekä huolellista työotetta. Hoidat työsi ammattitaidolla, ja huomioit työturvallisuuden toimiessasi työmaalla. Katsomme eduksi monipuolisen rakennusalan taustan sekä rakennusalan koulutuksen. Omat työkalut ovat iso plussa.

Työtehtävät

Työtehtäväsi ovat monipuolisia saneerauskohteen sisätöitä, kuten väliseinien tekoa, listoitusta sekä lattia-asennuksia. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, vähintään TES mukaisen palkkauksen (14-18 €/h). Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Rakennustyöntekijä - AVOIN HAKU (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!