Rakennustyöntekijä (uudiskohde)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme innokasta rakennustyöntekijää Naantalin uudiskohdetyömaalle. Töitä on aluksi noin kuukaudeksi, mutta hyvälle tekijälle tarjotaan mahdollisuutta jatkaa pidempään. Työaika on arkisin klo 7-15:30. Paikka täytetään heti reippaan tekijän löydyttyä.

Toivomme sinulta

Voit olla vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen. Sinulle uudiskohteessa työskentely on mielekästä ja haluat päästä osaksi uuden rakentamista. Nautit käsillä tekemisestä ja huolehdit osaltasi työympäristön siisteydestä. Työt hoidat samalla tyylillä, kuin tekisit itsellesi, etkä tingi laadusta. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja toimit aina työturvallisuuden huomioon ottaen. Katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen rakennusalan tehtävistä, ja erityisesti uudiskohteissa työskentelystä. 

Työtehtävät

Tehtäväsi pitävät sisällä omakotitalojen ja rivitalojen rakentamista (mm. väliseinät, lattiat, välikatot). 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!