Rakennustyöntekijä (Vantaa)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme reipasta rakennustyöntekijää Vantaan Tikkurilan uudiskohteeseen. Töitä on tarjolla 3-6 kuukaudeksi ja työt sijoittuvat arkipäiville. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Toivomme sinulta

Voit olla tuore alalle tulija tai jo kokeneempi konkari. Tehtäväsi pitävät sisällään yleisiä uudiskohteen rakennustehtäviä, joten niistä aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tartut työhösi oma-aloitteisesti. Sinulle laadukas työnjälki on ykkösasia, ja toimit aina asiakkaan huomioon ottaen. Pärjäät työssäsi suomen kielellä.

Työtehtävät

Tehtäväsi pitävät sisällään mm. villoitusta, paikkaamista, avustamista valujen teossa ja raudoituksissa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-15) 0400174774. Hakuprosessista vastaa Kimmo Tiikkainen.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut / Helsinki

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!