Rakennustyöntekijä (Vantaa)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme innokasta rakennustyöntekijää Vantaan Kivistössä sijaitsevalle työmaalle. Työn alustava kesto on 6kk, jonka jälkeen sopivalle tekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Työaika on arkisin klo 7-15:30. Paikka täytetään heti reippaan tekijän löydyttyä, joten klikkaile ripeästi hakemuksen täyttöön!

Toivomme sinulta

Olet ehtinyt kartuttamaan kokemusta rakennusalalta jo muutaman vuoden. Nautit käsillä tekemisestä ja huolehdit osaltasi työympäristön siisteydestä. Työsi hoidat samalla tyylillä, kuin tekisit itsellesi, etkä tingi laadusta. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja toimit aina työturvallisuuden huomioon ottaen. Katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen rakennusalan tehtävistä sekä alan koulutuksen. Edellytämme hyvää suomen kielen osaamista sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Työtehtävät

Tehtäväsi pitävät sisällään suoja-aitojen rakentamista, ikkunoiden/ lattioiden suojausta sekä pieniä paikkaustöitä. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sopimuksen mukaisen palkkauksen, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaan. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-15) 040 017 4774. Hakuprosessista vastaa Kimmo Tiikkainen.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut Oy/ Helsinki

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!