Rakennustyöntekijä

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme asiakkaallemme Ouluun reippaita rakennustyöntekijöitä!

Oletko kiinnostunut työskentelemään rakennusalalla? Rakennustyöntekijän tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten työvaiheiden ja työmaiden parissa. Työkohteet ja tehtävät vaihtelevat, joten kerro meille oma osaamisesi sekä vahvuutesi, niin etsimme juuri sinulle sopivan työn!

Työn kesto vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan, joten töitä on mahdollista tehdä joko keikkaluonteisesti tai voit ottaa vastaan pidempiä työtarjouksia. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:

  • Reipasta asennetta ja kiinnostusta rakennusmiehen tehtäviä kohtaan
  • Sopivaa koulutusta tai kokemusta rakennusalan töistä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Huolellista työn jälkeä


Kiinnostuitko? Kerron mielelläni tehtävästä lisää. Tavoitat minut puhelimitse arkisin kello 9 -15 numerosta 0405302679  ja sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!