Rakennuttajainsinööri

Haemme vahvistusta pieneen ja ketterään porukkaamme. Kiertomaan rakennuttajainsinöörinä tehtävänäsi on ensisijaisesti kaatopaikkojen pintarakenneurakoiden rakennuttaminen. Osallistut tarvittaessa myös muihin Kiertomaan operoimiin maanrakennushankkeisiin sekä maa-ainespuistomme kiviaines- ja uusiomateriaalituotantoon liittyviin valvonta- ja työnjohtotehtäviin.

Rakennuttajainsinöörinä vastaat mm. seuraavista asioista:

  • suunnitteluttamisesta
  • urakoiden kilpailuttamisesta
  • työmaiden valvonnasta
  • massatalouden ja -laadunhallinnasta
  • ympäristölupa-asioista 
  • tilaajayhteistyöstä.

Kyseessä on uusi työtehtävä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Ensisijainen työpisteesi sijaitsee Turun toimistollamme ja työmaat Turun alueella. Osan tehtävistä voit hoitaa halutessasi myös kotitoimistossasi.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa rakennus- tai yhdyskuntatekniikan alalta
  • käytännön kokemusta kaatopaikkarakentamisesta ja rakennuttamisesta
  • suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Arvostamme myös hyviä organisointi- ja tietoteknisiä taitojasi sekä laatu- ja turvallisuushenkistä asennettasi. Kokemus julkisista hankinnoista katsotaan myös eduksi. Tehtävässäsi työskentelet tiiviisti omistajien ja kollegoiden kanssa, joten arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutustaitojasi.

Tarjoamme kiinnostavan paikan yrityksessä, jossa saat vastuuta, mutta myös tukea tehtäviesi hoitamiseen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme kattavat henkilökuntaedut sekä mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta ry:n työehtosopimusta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Antti Kuosmanen, puh. 040 484 5277.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 8.2.2023 täyttämällä tästä ilmoituksesta löytyvä hakulomake

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Kiertomaa Oy

Kiertomaa Oy on Turun seudulla toimiva maanrakentamisen kiertotaloutta edistävä Turun kaupungin ja Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n sidosyksikköyritys. Käsittelemme ja varastoimme maa-aineksia ja kiviaineksia, jalostamme purkujätteistä rakennusmateriaaleja ja koordinoimme maanrakentamisen ylijäämämassoja hyödynnettäväksi. Materiaalipalvelujen lisäksi tarjoamme omistajaorganisaatioillemme resurssitehokkaan maanrakentamisen suunnittelu-, organisointi- ja valvontapalveluja. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 2,5 miljoonaa euroa.

Puhelin: +358404845277
Sijainti: Kuormakatu 17, 20380Turku
Logo

Rakennuttajainsinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!