Rakennuttajapäällikkö Kouvola

Oletko sinä Senaatin uusi rakennuttajapäällikkö?

Suomen valtiohallinnon toimitila-asiakkaat kaipaavat asiantuntijuuttasi ja ammattitaitoasi. Haemme rakennuttajapäällikköä Senaatin Itä-Suomen alueorganisaatioon Kouvolaan. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Pääset huolehtimaan siitä, että valtionhallinnon toimitilaratkaisut vastaavat aina asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. 
  3. Pääset mukaan luomaan valtionhallinnon työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.

Rakennuttajapäällikkönä tehtävänäsi on valmistella ja johtaa monipuolisia korjaus- ja uudisrakennushakkeita hankesuunnittelusta takuuajan loppuun. Toimit hankkeiden vastuuhenkilönä ja vastaat niiden toteuttamisesta yhteistyössä sidosryhmien edustajien ja asiakkaidemme kanssa. Lisäksi tuot rakennuttamisen asiantuntemuksesi investointi-, kunnossapito- ja tilaratkaisuprojektien läpivientiin yhteisesti sovittujen prosessien mukaisesti. Osallistut myös rakennuttamisen kehittämisprojekteihin.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän toimipaikka on Kouvola.

Hae meille rakennuttajapäälliköksi, jos sinulla on

  • talonrakennusalan ammattikorkeakoulu- tai ylempi korkeakoulututkinto
  • useamman vuoden kokemusta rakennushankkeiden johtamisesta ja näyttöä niiden menestyksekkäästä hoitamisesta
  • monipuolista kokemusta eri urakkamuodoista
  • tuloshakuinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky
  • asiakaslähtöinen ajattelutapa
  • hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Lisäksi arvostamme RAP-/RAPS-tutkintoa, kokemusta hankesuunnittelun johtamisesta, kiinteistöliiketalouden ja julkisten hankintojen osaamista sekä kykyä hallita ja kehittää isoja kokonaisuuksia asiakasnäkökulmasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Minna Niittyniemi p. 040 504 1218 ja aluepäällikkö Janne Ala-Krekola 040 713 9639.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 24.10.2021.

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Kouvola
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!