Rakennuttajapäällikkö, Laakson yhteissairaala

Etsimme nyt sinua Rakennuttajapäällikkö, Laakson yhteissairaala, vastaamaan Laakson yhteissairaala -hankkeen päärakennuksen rakennuttamisesta yhdessä allianssin rakennuttajatiimin kanssa. Keskeisenä tehtävänäsi on suunnittelun ja toteutuksen ohjaus perustuen hankkeen kustannus-, laajuus- ja laatutavoitteisiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankeen keskeisten sidosryhmien, kuten käyttäjän edustajien sekä allianssin eri osapuolten kanssa.

Sinulla on vankkaa kokemusta sairaala- tai toimitilahankkeiden rakennuttamisesta sekä uudishankkeiden suunnittelu- ja toteutusvaiheiden johtamisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (DI, AMK insinööri, arkkitehti) ja sinulla on mielellään kokemusta yhteistoiminnallisista toteutusmuodoista.

Hanke on poikkeuksellisen iso ja pitkäkestoinen, joten tehtävä vaatii erinomaisia yhteistyökykytaitoja, laajojen kokonaisuuksien hahmottamisen kykyä sekä erinomaisia projektin johtamisen taitoja.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia ainutlaatuisessa hankkeessa ja kehittää ja vaikuttaa toimintatapoihin. Tule tekemään työtä, joka luo edellytyksiä tulevaisuuden hyvinvointiin. Voiko merkityksellisempää työtä olla?

Lisätietoja tehtävästä antaa KOy Laakson yhteissairaalan toimitusjohtaja, Marko Virtanen ma 29.11. klo 15.00–17.00 ja to 2.12. klo 15.00–17.00, puh. 040 139 4300 sekä rakennuttajajohtaja Maarit Tulokas, ma 29.11. klo 15.30-17:30 ja ti 30.11. klo 16.30–18.30, puh. 040 190 3894, ja muina aikoina MPS-konsultti Johanna Leskinen puh. 020 746 9406 ja Sofia Nordman puh. 020 746 9485.  Lähetä hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi viimeistään 6.12.2021 mennessä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Laakson yhteissairaala

Kiinteistöosakeyhtiö Laakson yhteissairaala on Helsingin kaupungin ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perustama ja omistama yhtiö, joka rakennuttaa ja hallinnoi tulevia Laakson yhteissairaalan tiloja. Tavoitteena on rakentaa hyvin saavutettavissa oleva nykyaikainen sairaala, jossa potilaat ja asiakkaat saavat tarvitessaan parasta mahdollista hoitoa ja tukea sairauteensa. Sairaalaosastoille suunnitellaan yli 900 sairaansijaa.

Yhtiölle kuuluu Laakson yhteissairaalan ja sen yhteyteen rakennettavan pysäköintilaitoksen ja sen sisäänajoyhteydet sekä Meilahti–Laakso-logistiikkatunnelin rakentaminen ja hallinnointi. Hankkeen kokonaistoteutus tapahtuu vaiheittain vuosina 2021–2030. Laakson sairaala-alueelle on tarkoitus keskittää muun muassa Helsingin kaupungin ja HUSin psykiatrista sairaalahoitoa, HUSin vaativaa neurologista kuntoutusta ja Helsingin sairaalan palveluja sekä sairaalatoimintaa tukevia poliklinikoita. Hankkeen rakentamiskustannukset ovat arvonlisäverottomana arviolta 838 milj. euroa marraskuun 2019 kustannustasossa ja yhteissairaala on kooltaan arviolta 178 000 brm2. Rakennushanke toteutetaan allianssimallilla.

Sijainti: Laakso, Helsinki

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!