Rakennuttajapäällikkö / projektipäällikkö

Kouvolan Asunnot Oy on Kouvolan kaupungin omistama kiinteistöyhtiö ja luotettava toimija Kouvolan vuokra-asuntomarkkinoilla. Tarjoamme asukkaillemme koteja erilaisiin elämäntilanteisiin Kouvolan eri alueilla. Arvojemme mukaisesti, yhdessä onnistumme paremmin ja nyt haemmekin osaavaan joukkoomme innovatiivista ja osaavaa tekijää rakennushankkeiden projektipäällikön tehtävään.

Rakennuttajapäällikkö

Tehtäviisi kuuluu Kouvolan Asuntojen kiinteistöjen hankesuunnittelu, rakennuttaminen, valvonta ja projektien johtaminen. Vastuullasi on hankkeen koko elinkaari aina takuutarkastusten teettämiseen. Apunasi ovat ammattitaitoinen tiimi ja takanasi koko yksikön sekä yrityksen tuki.

Löytyykö sinulta tähän tehtävään sopiva rakennusalan koulutus, työkokemusta rakennuttamisesta sekä aktiivinen ja innovatiivinen ote työntekoon? Jos sinua motivoi kehittää vaikuttavaa ja vastuullista asuntorakentamista Kouvolassa, niin että se palvelee sekä nykyisiä että potentiaalisia asiakkaitamme, niin tule kehittämään kanssamme Kouvolan Asuntojen tulevaisuutta.

Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan omaa luovuuttasi ja kehittämään Kouvolan Asuntojen rakentamista vastaamaan tulevaisuuden muuttuviin asumisen tarpeisiin. Työssäsi vastaat itsenäisesti rakennusprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta, joissa voit käyttää osaamistasi nykyaikaisten toimintamallien kehittämisessä. Me muut tuemme työtäsi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Me odotamme sinulta

  • näyttöjä rakennushankkeiden toteutuksesta (suunnittelu, toteutus ja valvonta)
  • innovatiivista otetta työhön ja luovuutta ratkaisujen toteuttamiseen
  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Ennen kaikkea sinulla on loistavaa asennetta, pelisilmää ja vuorovaikutustaitoja!

Osana Kouvolan Asuntojen joukkuetta tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän lisäksi

  • kilpailukykyistä palkkaa ja hyvät henkilöstöedut
  • vapautta ja vastuuta omasta työstäsi
  • loistavan ja asiantuntevan tiimin
  • mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä Kouvolan Asuntojen tulevaisuuden rakentamisessa

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi ja tavoitteesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV järjestelmämme kautta viimeistään 30.9. Lisätietoja antaa  Liena Silen, Eezy Executive Search Consultant, Eezy Personnel p.040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi

Haastateltaville kerromme enemmän tulevaisuuden suunnitelmistamme mullistaa Kouvolan Asuntojen asuntomarkkinat. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Kouvolan Asunnot Oy

Kouvolan Asunnot Oy on Kouvolan kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. Olemme merkittävä ja luotettava toimija Kouvolan vuokra-asuntomarkkinoilla. Tarjoamme asukkaillemme kohtuuhintaisia ja viihtyisiä asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Asuntokannassamme on laaja valikoima erikokoisia ja -tyyppisiä asuntoja kerros-, luhti- ja rivitaloissa Kouvolan eri alueilla.

Sijainti: Kouvola
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!