Rakennuttajapäällikkö

Orimattilan Asunnoilla olemme asukkaitamme varten. Me palvelemme asukkaitamme aina tasavertaisesti ja kunnioittavasti, ja etsimme heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut.

Tarjoamme asukkaillemme koteja erilaisiin elämäntilanteisiin Orimattilan alueella. Meille asukkaat ovat tärkeä yhteistyökumppani ja meillä he myös pääsevät itse vaikuttamaan oman asumisensa viihtyvyyteen, ympäristöön ja turvallisuuteen. Arvojemme mukaisesti toimimme vastuullisesti ja tekemisestämme loistaa osaaminen ja luovuus.

Jos haluat työskennellä mutkattoman arjen puolesta, tule meille RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKÖKSI

Haemme osaavaan joukkoomme innovatiivista rakennuttamisen ja kiinteistöalan osaajaa. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan omaa luovuuttasi ja kehittämään Orimattilan Asuntojen koteja vastaamaan tulevaisuuden asumisen tarpeisiin. Työssäsi vastaat kiinteistöjen elinkaaren ja ylläpidon suunnitelmallisesta kehittämisestä ja rakennuttamishankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Tässä tehtävässä voit hyödyntää osaamistasi nykyaikaisten toimintamallien ja ratkaisujen kehittämisessä, sekä toteuttamisessa. Me muut tuemme työtäsi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Me odotamme sinulta

 • näyttöjä rakennuttamishankkeiden / projektien toteutuksesta (suunnittelu, toteutus ja valvonta)
 • kokemusta kiinteistöalalta
 • innovatiivista otetta ja luovuutta työn toteuttamiseen
 • hankintaosaamista
 • hyviä ICT taitoja sekä kykyä omaksua uusia digitaalisia/sähköisiä työvälineitä
 • alan koulutus tai joku muu insinööritasoinen tekniikan tutkinto- (LVI, sähkö, automaatio)
 • aina parempi jos sinulla on jo aiempaa kokemusta ARA- ja/tai vuokratalomaailmasta

          Ennen kaikkea sinulla on loistavaa asennetta ja vuorovaikutustaitoja!

Tervetuloa joukkoomme

Olemme innostuneita, teemme merkityksellistä työtä ja suhtaudumme tehtäviimme intohimolla. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvavassa, vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mukavan ja asiantuntevan työyhteisön.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän lisäksi

 • kilpailukykyistä palkkaa ja hyvät henkilöstöedut
 • vapautta ja vastuuta omasta työstäsi
 • loistavan ja asiantuntevan tiimin tuen
 • mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä Orimattilan Asuntojen ja koko alan tulevaisuuden rakentamisessa

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi ja tavoitteesi, jätä CV ja hakemus tästä järjestelmämme kautta viimeistään 10.12. Lisätietoja tehtävästä antaa Liena Silen, Eezy Personnel p.040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Orimattilan Asunnot

Kiinteistö Oy Orimattilan Vuokratalot on Orimattilan kau­pun­gin omis­ta­ma kiin­teis­töyh­tiö. Yhtiö on perustettu vuonna 1991 ja on alallaan Orimattilan alueen suurin.  Kiin­teis­tö­kan­taan kuu­luu kaik­kiaan yli 800 huo­neis­toa. Tar­joam­me asiak­kail­lem­me koh­tuu­hin­tai­sia ja laa­duk­kai­ta vuok­ra-asun­to­ja ker­ros-, ri­vi- ja pien­ta­lois­ta Orimattilan alueelta. Vuok­ra-asun­tom­me ovat va­paa­ra­hoit­tei­sia ja ara­va- tai kor­ko­tu­ki­lai­noi­tet­tu­ja.

 

Sijainti: Erkontie 11
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!